Hide your Mouse 2012

Categorie:
Uitgever:
Auteur:
Land van oorsprong:
Beschikbare talen:
Richtprijs:
€ 12
Bron:
Verstop de muizen heel goed en zorg ervoor dat je tegenspelers ze niet kunnen vinden. Zitten de muizen in je vuist, onder je oksel of tussen je knieën? Een leuk raad- en blufspel met kriebelmuisjes!

Omschrijving

Bron: Spellenlab
Twee muisjes uit mousse zijn de hoofdrolspelers in dit spel. Die kruipen op de gekste plaatsen. Vijf stevige kartonnen kaartjes tonen aan waar de muisjes verstopt mogen worden. De andere spelers dekken ondertussen de ogen af en raden daarna waar de muisjes verstopt zitten. De speler die aan de beurt is, mag de andere spelers misleiden door gekke houdingen aan te nemen. Ondertussen raden de andere spelers door hun fiches op de juiste houdingenkaart te leggen. Wie juist gokte, krijgt een punt.
In de spelregels werden ook een eenvoudige variant en een partnervariant (met extra verstopplaatsen)aangebracht.
Een ludiek spelletje! Het materiaal is eerder aan de kleine kant. Voor de muisjes is dit niet zo erg, de pionnen mochten voor jongere spelers iets groter zijn. Ook de aanduiding van de plaatsen op het spelbord (punten) kon iets duidelijker. Maar deze kleine minpuntjes wegen niet op tegen het grote spelplezier.
Aantal spelers 2-5 spelers
Speelduur 16' tot 45'
Leeftijdscategorie Vanaf 5 à 8j
Moeilijkheidsgraad eenvoudig
Hide your Mouse