Asteroid Escape 2017

Categorie:
Uitgever:
Auteur:
Land van oorsprong:
Beschikbare talen:
Richtprijs:
€ 15
Bron:
Een solitair spel waarbij de speler het ruimteschip veilig tussen de asteroïden moet loodsen. Lukt het jou om telkens alle asteroïden te ontwijken? Een pittig spel voor spelers die houden van logisch nadenken!

Omschrijving

Bron: Spellenlab
Aan de hand van 60 gevarieerde opdrachten probeert de speler het ruimteschip tussen de asteroïden door te loodsen. Hiervoor verschuif je de blokken op het speelveld tot het ruimteschip bevrijd is uit het asteroïdenveld. Begin als starter en werk jezelf op tot wizard van de ruimte.
Een zeer leuk en uitdagend spel voor één speler om het logisch denken verder te ontwikkelen. Het spel is goed opgebouwd, waarbij de opdrachten gemakkelijk starten en telkens moeilijker en moeilijker worden. Het verschuiven van de blokken over het veld lukt zeer vlot. Het is niet altijd evident om de opdrachten op de juiste manier klaar te zetten, omdat de kleuren in het opdrachtenboekje en de kleuren van de blokken in het spel niet volledig overeen komen. De rest van het materiaal is degelijk en stevig gemaakt en kan zeer compact opgeborgen worden.
Aantal spelers 1-1 spelers
Speelduur 16' tot 45'
Leeftijdscategorie Vanaf 5 à 8j
Moeilijkheidsgraad oplopend
Asteroid Escape