Waterfall Park 2023

Uitgever:
Land van oorsprong:
Beschikbare talen:
Richtprijs:
€ 40
Bron:
Probeer het pretpark van je dromen te bouwen! Maar heb je genoeg ruimte om alle attracties te plaatsen? Misschien is het wel beter om attracties of plaatsen te ruilen met je medespelers! Kan jij het best onderhandelen?

Omschrijving

Bron: Spellenlab
In dit spel, dat trouwens een 'lightversie' is van Chinatown, komt het er op neer om je attracties zo goed mogelijk uit te bouwen op de meest ideale plaatsen.
Om dit doel te bereiken is goed onderhandelen met medespelers van uiterst groot belang. Hoe beter je dit doet, hoe groter de kans dat je aan het eind van het spel wint.

Dit spel is mooi uitgewerkt en het systeem werkt goed. Een bedenking is dat de kleuren van de 'basissen' aan het eind van het spel, als alle attracties er in gelegd werden, niet altijd even goed gezien kunnen worden. Hierdoor verliep de telling ietwat stroef tijdens het testspel.

Als fan van Chinatown vinden we dit spel speltechnisch wat 'mager' uitgevallen. Wij raden het vooral aan als opstap naar het originele (dat voor ons zeker opnieuw mag uitgegeven worden).
Aantal spelers 3-5 spelers
Speelduur 16' tot 45'
Leeftijdscategorie Vanaf 5 à 8j
Moeilijkheidsgraad moeilijker
Waterfall Park