Juicy Fruit 2021

Uitgever:
Land van oorsprong:
Beschikbare talen:
Richtprijs:
€ 30
Bron:

Omschrijving

Bron: Spellenlab
“Juicy fruits” is een spel van 1 tot 5 spelers waarbij je toch vlug een klein uurtje aan het spelen bent, zonder het echter in de gaten te hebben. ... en voor je het weet wordt de laatste ronde ingeluid!
Elke speler heeft een klein paradijselijk eiland, waar je fruit teelt om brood te verdienen.
Echter niet om lui achterover te leunen in je hangmat want er is heel wat werk aan de winkel als je de winnaar van dit spel wilt worden!
Je verzamelt punten door fruit te leveren aan de schepen, die dan kunnen wegvaren van je eiland.
Zo creëer je ruimte voor een grotere oogst, maar ook voor ondernemingen zoals een ijswagenfiche (om zo nog meer punten te scoren). Maar het is puzzelen: welke schepen laat je best eerst wegvaren, van welk soort fruit heb je de grootste oogst nodig, hoe kun je ervoor zorgen dat elk stuk fruit kan blijven verschuiven op je eiland want pas zo kun je oogsten,…
Wie na de laatste ronde het meeste punten heeft verzameld is de winnaar van dit spel.

In het begin is het even wennen aan de verschillende spelregels, maar eenmaal je er mee weg bent, speelt het erg vlot en ben je druk aan het puzzelen hoe je het deze keer zult aanpakken.
Een leuk en boeiend spel is, waarbij je direct een revanche wilt als je de verliezer bent.
Het materiaal, met o.a. de houten vruchten is aantrekkelijk, ook de spelregels zijn duidelijk uitgelegd en gemakkelijk te raadplegen als je even iets terug moet opzoeken.
Aantal spelers 1-4 spelers
Speelduur 46' tot 2u
Leeftijdscategorie Vanaf 9 à 12j
Moeilijkheidsgraad moeilijker
Juicy Fruit