Team Geluk 2018

Categorie:
Uitgever:
Auteur:
Land van oorsprong:
Beschikbare talen:
Richtprijs:
€ 25
Bron:
Versterk je positieve krachten en die van je team. Voor iedere teamlid wordt a.d.h. van positief roddelen naar een positieve kracht gezocht. Lukt het jullie om deze individuele krachten in te zetten als teamkwaliteit?

Omschrijving

Bron: Spellenlab
Teamgeluk is een eenvoudig positief spel waarbij iedereen samen op zoek gaat naar een kracht van een teamlid. Hierbij wordt de methodiek van positief roddelen toegepast. Hierbij zit een speler met de rug naar de andere spelers. Zij kiezen op hun beurt een kracht voor die speler door luidop te overleggen. De speler hoort alle commentaren van zijn/haar teamleden, maar niet reageren.
Wanneer het team er uit is welk een kracht zij kiezen, moet de speler deze kracht (h)erkennen en wordt hierdoor 'Eigenaar'. Hierna kiest de eigenaar een actie die hij /zij in een periode van 10 dagen tot een goed einde probeert te brengen. Voor het uitvoeren van deze actie mag hij zeker een beroep doen op medespelers. De bedoeling van deze 'acties' is om van een persoonlijke kracht een teameigenschap te maken.
Het ids de bedoeling om voor ieder teamlid een kracht te zoeken waarvan de eigenaar dan een 'actie' kiest.
Belangrijk is dat er een terugkoppelingsmoment vastgelegd wordt voor de evaluatie van de verschillende 'acties'.

Teamgeluk is een positief, opbouwend spel waarbij er gewerkt wordt met de krachten van ieder teamlid. Men gaat er van uit dat de krachten van ieder individu een team kan versterken door er een teameigenschap van te maken.
Met andere woorden... een spel waar je als teamlid alleen maar gelukkig van kan worden!
Een absolute aanrader!
Aantal spelers 2-4 spelers
Speelduur 16' tot 45'
Leeftijdscategorie Vanaf 9 à 12j
Moeilijkheidsgraad eenvoudig
Team Geluk