Junior Doolhof: Frozen II 2021

Uitgever:
Land van oorsprong:
Beschikbare talen:
Richtprijs:
€ 25
Bron:
Ga op zoek naar alle personages van Frozen in het doolhof en verzamel de meeste schijfjes. Verschuif het doolhof om nieuwe wegen in te slaan en je bestemming te bereiken.

Omschrijving

Bron: Spellenlab
Draai een schijfje om en zoek de afbeelding die erop staat in het doolhof. Ga met je pion tot bij de afbeelding. Als je er niet onmiddellijk geraakt, kan je met het resterende doolhofstuk het doolhof verschuiven. Daardoor kan je verder komen. Ga zover je kan. Indien het nog niet lukte, is het daarna aan de volgende speler om dezelfde afbeelding te bereiken. Wie er als eerste geraakt, krijgt het schijfje.

Je kan het doolhof makkelijker maken door bij de puzzelstukken die bedrukt zijn aan twee kanten telkens te kiezen voor het kruispunt met vier straten. Dan kan je overal heen. Dit zorgt ervoor dat alle afbeeldingen bijna onmiddellijk te bereiken zijn en er weinig met het doolhof geschoven moet worden. Als je de andere kanten gebruikt met beperkte straten, wordt het spel iets moeilijker.

Het blijft een eenvoudig spel, ook in de moeilijkere variant, perfect voor de jonge kinderen (4 jaar) zoals de doos aangeeft.
Aantal spelers 2-4 spelers
Speelduur 16' tot 45'
Leeftijdscategorie Kleuters
Moeilijkheidsgraad eenvoudig
Junior Doolhof: Frozen II